Komori Ruy Zen Otaku-do


Lepakkotyylin Täydellisen Otakunismin Tie

MAYdän Sárenin kirjoitus otakunismin filosofiasta.

On sanottu ettei anime ole harrastus, vaan elinikäinen omistautuminen köyhyydelle

Tämä ei ole totta.

Mies tuli Zen-mestarin luo ja sanoi: "Minä en omista mitään. Olen vapaa". Mestari vastasi hänelle: "Vasta sitten kun olet luopunut omistamattomuuden halusta olet todella vapaa".
Todellinen otaku ei ole kiintynyt köyhyyden ideaan. Todelliselle Otakulle taloudellinen tilanne on kuin sää: sillä on suoria ja epäsuoria vaikutuksia ihmisen hyvinvointiin, mutta sillä ei ole todellista merkitystä sinänsä.
Todellinen otaku ei ole kiintynyt kokoelmaansa. Tärkeää ei ole mitä animea hellä ON, vaan mitä animea heillä EI ole...vielä.

Tutkiskele tätä hyvin.

On olemassa useita Otaku-do koulukuntia.

Jotkut painottavat materiaalista puolta; kirjoitusalustoja, eväslaatikoita, keräilykortteja, julisteita, puhelinkortteja, pienoismalleja... jos näiden koulukuntien seuraaja ei ole varovainen, voi heidän kokoelmastaan tulla tärkeämpi kuin anime. Silloin he eivät ole muita keräilijöitä kummenpia.

Tämä ei ole Todellisen Otakun tie.

On olemassa Otaku-do kouluja, jotka sanovat: "tarvitset vain lonkeroita" tai "söpöys on kaikki mitä on olemassa tai "sinun pitää katsoma vain mechaa".

Tämä ei ole tie valaistukseen.

Todellinen Otaku katsoo kaiken animen ja etsii kätkettyä Korkeampaa Totuutta pinnan alta. Hän ymmärtää, että kaikki on osa Tietä ja Tie on osa kaikkea.
Tämä on Tie Valaistukseen.

Tutkiskele tätä hyvin.

Komori ryu Zen Otaku-do on Todellisen Otakun Tie. Se luotiin alun alkaen käyttäen Tetsuwan Atom ruy ja Uchu Senkan Yamato ruy tiivijutsun tekniikoita, joita täydennettiin vanhoista OVA-do-kouluista peräisin olevilla. Komori ruy painottaa kaiken saatavissa olevan animen katsomista. Se on hyvin käytännönläheistä; muodon ei tule koskaan olla tarkoituksenmukaisuuden esteenä, eikä laadun tule olla määrän tiellä. Toisin sanoen: Ei ole väliä MITEN katsot animea tai MITÄ animea katsot, kunhan katsot PALJON animea.
Komori ryu tarkoittaa lepakkotyyliä. Nimi valittiin kuvaamaan joitain tyypillisä piirteitä joita on havaittavissa dan-tasoisissa Otaku-do harjoittelijoissa.

-Yölliset elintavat, joista seuraa:
-Punaiset silmät
-kirkkaan auringonvalon kammoksunta
-Rajallinen kyky omistaa rahaa, josta seuraa:
-Nahkamainen ulkonäkö(kun kaikki rahat kuluvat animeen)
-Taito roikkua(siis roikkua kaveriesi/vanhempiesi kämpillä ruoka-aikaan)
-Tarkka kuulo(jopa niin tarkka, että muutaman vuoden kuluttua kuulet anime-viittauksia sielläkin, missä niitä ei ole)
-Komori ruy:n harjoittelijat kerääntyvät mielellään suuriksi parviksi pimeisiin luoliin(kutsumme niitä video-illoiksi)

Yllämainituista syistä jotkut ymmärtämättömät vastakkaisen sukupuolen edustajat katsovat Komori ruy harjoittelijoita samanlaisella kammolla kuin nimikkoeläintämme