Mistä löytää katsottavaa

Helpointa on tuntea henkilö(itä) jo(i)lla on iso video-kirjasto. Monet ihmiset eivät kuitenkaan halua lainata kokelmastaan, heillä ei ole kaksia videoita tai omaa halua kopiointiin.
Jos on rahaa irroittaa, Helsingissä Kalevankadulla sijaitsee Fennica Comics-niminen animemekka. Heiltä löytyy tavaraa Mangasta ja Animesta hämärämpään fani-tavaraan. Jos ei heti löydy mitään, niin "Previews"-nimistä paksua opusta läräämällä löytyy lisää mielenkiintoista tavaraa. Rahoituksen ollessa juuri nyt tiukalla mukaan, nätisti kysymällä voi myyjä laittaa tavaran varaukseen.
Jos on mahdollista päästä käymään Tukholmassa kannattaa käydä SfBokhandelnissa Gamla stan Västerlänggatan 48, heillä on myös erinomaiset valikoimat
Ostovideot ovat kuitenkin kalliinpuoleisia ja monet ovat (gasp) dubattuja. Tällöin kannattaa avata netti ja sieltä Anipike.com, ja sukeltaa fansubien loputtomaan suohon. Tässäkin on omat ongelmansa: luottokortille olisi käyttöä; ja monet jenkit eivät välitä tavaraa ulkomaille, tai kynivät siitä järkyttävän kasan taaloja. Ehdottomasti hintaluokaltaan paras fansub-distribuuttori on Roy Fokker’s European Distrubutor Espanjasta. Hänellä on huokat hinnat ja nopea toimitusaika verrattuna Amerikasta tilaamiseen.
On olemassa myös yksi suomalainen fan sub-levittäjä, mimittäin F.A.M.S (Finland Anime ja manga Society. Jäsenyys maksaa 100 mk vuodessa, heidän sivunsa löytyy osoitteesta http://www.evitech.fi/~anttikv/fams/index.html

Täältä löytyy Oma vaatimaton animelistani

© 1997 jii_pee@email.com.com

Takaisin