Mikä ihmeen ihank

Mikä ihmeen IHANK ?

Huomio! Huomio!

Koska Animenation päätti ruveta laskuttamaan e-mailistaan, muutin muualle. Uusi osoite alempana.
pitäkää silmällä osoitetta: http://www.ihank.animeunion.org/. (se ei toimi vielä.)

IHANK on lyhennys sanoista Itä-Länsi Helsingin All-Nignter Klubi

Nimi muuttui hieman kun muutin asumaan Kannelmäen tienoille. Tämä yhdistys on perustettu palvelemaan niiden Animen harrastajien etuja joiden on jostain syystä hankala saada käyttöön videot ja/tai katsottavaa. Yhdistyksen perustamisesta menee kunnia Iikalle (alias Hentai-sama), hän lausui ajatuksen siitä että minun (J-P) luokseni tulee henkilöitä katsomaan animea niin vakituiseen että sitä voisi jo pitää ala-yhdistyksenä. Klubin tarkoituksena on nauttia Animestä parhaaseen tapaan: all-nightereina porukalla.
(Selvennys: "all-nighter" on koko yön kestävä animen katselusessio joka loppuu viimeistään silloin kuin ensimmäiset liikennevälineet alkavat liikkua, n. klo 5:30)

Koska ja missä klubi toimii

IHANK kokoontuu yleensä Perjantaisin, ja katselutilat sijaitsevat Helsingissä Sörnäisten metroaseman lähellä. Näytökset pyritään aloittamaan n. klo 19:00.

uusi osoite

INANK:n kotiteatterina toimii Miika Bergmanin asunto osoitteessa Porthaniankatu 10 C 51

Lähelle pääsee Tulemalla Hakaniemeen metrolla, Nousemalla "Toisen linjan" puolelta ulos ja kävelemällä sitä katua ylös jonka juurella on K-kauppa. N:o 10 on heti puiston jälkeen. Sisäpihalta pääsee sisälle suumerioven kautta koodilla 1960.
Summerin lakattua toimimasta joskus 9:n aikaan illalla, sisään pääsee soittamalla minun käännykkääni. Numero on 040-7150917

IHANK:lla on Mailing listakin olemassa. tsekkaa täältä

Miten saa yhteyden IHANK:in

Järjestöön saa yhteyden joko tulemalla MAY:n tapaamisiin joita on joka kuun parittomana Keskiviikkona ravintola Kerhosessa (kysy Iikkaa tai J-P), tai lähettämällä e-mailia osoitteeseen.

jii_pee@email.com
>Geocities sucks, hense new e-mail address. Animenation sucks too<

Takaisin